Kapcsolat
  The clean solution
  Vendéglátóipar ikon

  Vendéglátóipar

  Konyhai munkák, vendéglátóipar

  A nemesacél az 1. választás: egyszerű. Tiszta. Fényes. Tartós.

  Bár a gépgyártásban számtalan anyag használatos, mi lehetőség szerint mindig a nemesacélhoz nyúlunk. Ez ugyanis tökéletesen higiénikus, hosszú élettartamú és tartós. Egy örök időkre szóló nyersanyag. Ebben egyedülálló. Egyben jelentősen értékesebb és tartósabb is. Elvégre csak a legjobbat szeretnénk a vendéglátóiparban Önnek, valamint a környezetnek is.

  Tovább a referenciákhoz

  Harc a gőzzel: a hűvös konyhák előnyei.

  A mosogatási terek jó része még napjainkban is forró, fullasztó és gőzzel teli. Mindennek végre vége! A hatékony hővisszanyerés a helyiségben tökéletes klímát és egészséges munkakörülményeket teremt, és egyben a személyzet motiváltságát is növeli.

  Részletek

  Belakjuk a teret Centiméteres döntések a mosogatókonyhában.

  A vendéglátóiparban szűken mérik a helyet – minden centiméter számít. A mosogatógépek cseréje gyakran jelentős tervezési és logisztikai kihívást jelent. A MEIKO leveszi a válláról a terhet: tervezőszoftverünkkel és CAD-technológiánkkal már a tervezés során a segítségére vagyunk. Így szabaddá válik az út a legmodernebb mosogatástechnika beépítésére.

  Részletek

  higiénikus eredmények a MEIKO-nak köszönhetően
  Díjak és kitüntetések
  Ügyelünk a csillagokra az étkezés, a szolgáltatások és a mosogatástechnika terén is.

  Az öndicséret közismert módon visszatetszést kelt, ezért leginkább azt szeretjük, ha a technológiánk kritikus tesztelését és megítélését mások végzik el. Vessen hát egy pillantást a kitüntetések és díjak hosszú listájára. Ezeket elérve tovább végezzük a fejlesztéseket, aprólékos munkákat és javításokat. Így egyre újabb díjakat érünk el.

  Most kérjen ajánlatot

  Kitchen Innovations Award
  Vendéglátóipari berendezések
  Sikertörténetek
  Ismerje meg röviden az
  Szerviz és elérhetőségek
  A következőre van szükségem: