Kapcsolat
  The clean solution

  M-iQ profi mosogatógép

  A mosogatás jövője

  M-iQ átmenő kosaras mosogatógép

  Ismerkedjen meg az M-iQ technikával élőben.

   

  Tudjon meg többet

  MEIKO Spülzukunft M-iQ
  Sikertörténetek
  Ismerkedjen meg a cég történetével
  M-iQ Energiekonzept Meiko
  Energiakoncepció

  Az M-iQ gép minden munkafolyamatban hőt nyer vissza és azt az energia innovatív kihasználásával újra bevezeti a körforgásba. Az M-iQ dinamikusan igazodik a körülményekhez, így óvatosan kezeli az értékes energiát: Ezzel költségeket takarít meg és kellemes klímát tart fenn a mosogatókonyhában.

   

  M-iQ Trocknung AirComfort
  AirComfort

  Az M-iQ légáramlatai kiegyenlítő nyílásokon keresztül leválnak a mosogatózónáról – ez az AirComfort. Ennek eredményeként az edények tökéletesen megszáradnak, az értékes energia pedig minden fázisban a munkafolyamatban marad. Ezzel együtt lényegesen megnő a kezelési komfort ott, ahol az elmosogatott edényeket a gépből kiveszik.

   

   

  M-iQ GreenEye szűrő
  M-iQ szűrő

  Az M-iQ szíve a jól kigondolt szűrőrendszer. A szűrők az ételmaradékokat elválasztják a mosogatási folyamattól, ezzel vizet és mosogatószert takarítanak meg, az edények és az evőeszközök viszont optimálisan tiszták maradnak.

   

  M-iQ Einlaufreinigung Meiko
  Bemenet

  A higiénikus munka a MEIKO esetében már a bemenetnél elkezdődik: az ételmaradékokat egy erős vízáramlat időközönként automatikusan kisodorja. Mint egy nagy, tisztító vízesés.

   

  M-iQ átmenő rendszerű mosóberendezés, GreenEye
  AirConcept

  Cool: A hőáramlat átirányul, a pára és a gőz lehűl – így az M-iQ mosogatógép új energiát nyer.

  AirComfort tárolóedény, M-iQ
  AirComfort

  Tárolóedények mosogatásakor is garantálva vannak a jó eredmények, az energiahatékonyság és az alacsony üzemi költségek. Ezt a célt szolgálják az M-iQ belsejében található kiegyenlítő nyílások, a légörvényeket kiegyenlíti a beáramló levegő. Optimális feltételek és tökéletes szárítás tárolóedények esetében is.

  Europapark, Bellrock szálló
  Díjak és kitüntetések
  Csillagokkal jelzett minőségek: a megjelenés, a szolgáltatások és a mosogatógépek terén.

  Az öndicséret közismert módon visszatetszést kelt, ezért leginkább azt szeretjük, ha a technológiánk kritikus tesztelését és megítélését mások végzik el. Vessen hát egy pillantást a kitüntetések és díjak hosszú listájára. Ezeket elérve tovább végezzük a fejlesztéseket, aprólékos munkákat és javításokat. Így egyre újabb díjakat érünk el.

   

  Most kérjen ajánlatot

  Zöld szalag díj
  Tophotel StarAward 2015 Gold
  MERCURY AWARD 2014
  CateringStar, ezüst
  TopHotel STAR AWARD 2012, arany fokozat
  TopHotel StarAward2017 gazdaságosság

  GreenCoach nem utolsó sorban

  A GreenCoach zöld fénnyel jelzi, melyik sorokba lehet az edényberakóban edényt tenni. Így az M-iQ profi mosogatógép befogadóképessége az utolsó résig optimálisan kihasználható.

   

  most egyeztessen konzultációs időpontot

  M-iQ GreenEye szűrő
  Legyünk tisztában magunkkal és környezetünkkel

  Az M-iQ szíve és fénypontja az M-iQ szűrő. Ez a szűrőrendszer csodákat művel: az edényeket lényegesen kevesebb vízzel és mosogatószerrel is optimálisan megtisztítja. A siker receptje: az aktív szűréstechnika a kiszűrt ételmaradékokat a mosogatás kezdete előtt eltávolítja. A szűrő kiszűri az ételmaradékokat a vízből, majd ciklikusan – külön víz nélkül – kiöblíti azokat a tartályból. Az M-iQ mottója: Tisztaság és még egyszer tisztaság.

  GreenEye energiakoncepció, M-iQ
  Energia, mint még soha

  Az M-­iQ gép minden munkafolyamatban hőt nyer vissza és azt az energia innovatív kihasználásával újra bevezeti a körforgásba. Az M-iQ különösen dinamikusan igazodik a körülményekhez, így óvatosan kezeli az értékes energiát: Ezzel nem csak költségeket takarít meg, hanem kellemes klímát is teremt a mosogatókonyhában.

  Az M-iQ ipari mosogatógép
  Szinte magától csillogóan tiszta a kék gépkezelői koncepciónak köszönhetően

  A meglévő tartályvízzel az M-iQ am a hosszú mosogatási nap után saját magát tisztítja meg. Az M-iQ szűrők a szennyeződést egyetlen szivattyús öblítéssel kivezetik. Ez ciklikusan történik és addig ismétlődik, amíg a gép ki nem ürül.
  Most már csak azt a néhány kék színnel jelölt géprészt kell kézzel leöblíteni. Az automatikus előkészítés után ez könnyebben, alaposabban, de főleg gyorsabban és megbízhatóbban elvégezhető, mint eddig bármikor.

  Mosogatási dinamika, M-iQ
  30%-kal nagyobb mosogatási teljesítmény

  A MEIKO közismerten jó mosogatási teljesítménye az M-iQ gépek esetében a többi gép hatékonyságán is túltesz. Mosogatási dinamikája olyan értékeket ér el, amelyek mindeddig lehetetlenek voltak: hatalmas tisztítóerő egyharmaddal kevesebb anyag- és energiafogyasztás mellett.
  Tiszta teljesítmény.

  M-iQ GreenFilter
  GreenFilter

  Nap mint nap perfekcióra törekszünk. Mérnökeink ezért egy teljesen újfajta szűrőfokozatot fejlesztettek ki: a GreenFilter szűrőt. Ezzel a legkisebb szennyeződésrészecskék is aktív módon eltávolíthatók – ennél nagyobb tisztaság jelenleg nem létezik.
  A GreenEye-Technology® minimálisra csökkenti a tisztítószer-, öblítőszer- és energiaköltségeket, mivel a teljes mosogatási folyamatban csak az kerül alkalmazásra, amire tényleg szükség van.

  GreenEye szinergiák, M-iQ
  Szinergiák

  Az M-­iQ a forradalmi GreenEye-Technology® segítségével új szinergiákat teremt az ember és a gép között, így a mosogatás folyamatosan optimalizálódik, tehát áttekinthetőbbé és dinamikusabbá válik. Ennek eredménye a máig is elérhetetlen hatékonyság és az optimális kihasználtság.
  A GreenEye-Technology® mindent lát és mindent megcsinál. Zöld fény a gazdaságos és tiszta jövőnek.

  Szállítószalagos mosogatógép, M-iQ
  CC Touch

  Az integrált rendszerdiagnosztika teljes képet nyújt. Egy dinamikus állapotjelző sáv és szöveges állapotkijelzések jelzik az egyes funkciók készenlétét. A rendszer átadja a fontos működési adatokat és azonnal kijelzi az esetleges eltéréseket. Üzem közben az M-iQ folyamatosan ellenőrzi a rendszert és annak működését, ezzel is biztosítva a magas fokú higiéniát és az üzembiztonságot.

  CC Insight, M-iQ
  CC Insight

  A gazdaságossági irányítási funkcióval kibővített CC-Insight szoftvermodul grafikai ábrán vagy táblázatban mutatja a fogyasztási értékeket, így az egyes üzemi fázisok és a gép kihasználtsága megbízhatóan kiértékelhető és javítható.

  M-­iQ. Mosogatás IQ-val – amikor minden szem előtt van.