Kapcsolat
  The clean solution

  A cég irányvonalai

  Innovatív termékek a világpiac részére

  Az a célunk, hogy világszerte a professzionális mosogatástechnika, valamint a tisztítási és fertőtlenítési készülékek vezető szolgáltatója legyünk. A termékeink az ügyfeleinknek az egész világon a legjobb tiszítási eredményeket nyújtják, nagy hatékonysággal. A lehető legnagyobb ügyfélelégedettség a cselekvéseink középpontjában áll.

  Mi hajtjuk az innovációt, hogy meg tudjunk felelni a növekvő igényeknek, amelyeket az ügyfelek támasztanak velünk, és mi magunkkal szemben. Egyúttal folyamatosan figyelemmel kísérünk világszerte minden irányelvi, törvényi és szabványbeli követelményt. Az ügyfél hasznát és a megfelelelést mindig közvetlen összefüggésben látjuk.

  Értékorientáció és partnerség

  Egy sor értéket fontosnak ismertünk fel, ezeket kötelező érvényűnek tartjuk a teljes vállalati tevékenységünk számára. Ennek az értékorientációnak a keretén belül a világon mindenütt partneri viszonyban vagyunk az ügyfeleinkkel, szállítóinkkal és munkatársainkkal. Felismerjük és figyelembe vesszük az ő kulturális kötődéseiket és mindannyiukhoz ugyanazzal a tiszteletteljes, humanisztikus alaphozzáállással közelítünk. Hasonlóképpen világszerte ápoljuk a kapcsolatokat a közigazgatással és az érdeklődő nyilvánossággal.

   

  Fenntarthatóság

  Értékorientált cégként letesszük a voksunkat a fenntarthatóság elvei mellett. Ezek különösen az erőforrások megőrzésére, az energia-hatékonyságra és a környezetvédelemre irányulnak.

  A fenntarthatóság teszi rá a bélyegét minden olyan döntésünkre is, amellyel a cégünket következetesen a hosszútávú sikerek felé irányítjuk. Ezáltal az Oskar und Rosel Meier alapítvány, mint cégünk tulajdonosa célkitűzését követjük.

  Munka- és egészségvédelem

  A munkatársaink a legértékesebb erőforrásunk. Ezért a legjobb munka- és egészségvédelemre törekszünk. Ezt a célkitűzést tartóelemként bevonjuk a munkatársaink viselkedéskultúrájába. Minden munka- és egészségvédelmi előírást és felismerést szabályszerűen alkalmazunk.

   

  Folyamatos javulás

  Az elért eredményekkel csak részben elégszünk meg. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a termékeinket és a cégünket a hatékonyság szempontjából tökéletesítjük. Ez a folyamat velünk, a MEIKO munkatársaival kezeődik világszerte.

  Az irányítási rendszerünk tükrözi ezeket az igényeket és értékeket, és kereteket nyújt a célkitűzésekhez, azok megvalósításához és a hatékonyság rendszeres felülvizsgálatához.

  A szervezetünk hatékonyságát folyamatosan felülvizsgáltatjuk neves független intézményekkel. Így a mi irányítási rendszerünk ezen nemzetközi standardok szerint van tanúsítva: