Kapcsolat
  The clean solution

  AZP 80 – Ételmaradék-kezelő

  Higiénikus és olcsó ételmaradék-berendezések gasztronómiai területre

  Mi legyen az ételmaradékkal?

  Sok gasztronómiai és nagyüzemi közétkeztetési üzemben még ma is hagyományos hulladékeltávolítási módszereket alkalmaznak. Ez azt jelenti, hogy a keletkező zöldségtisztítási és páncélhulladékok, valamint ételmaradékok összegyűjtése nem higiénikus módon, kannákban történik. Ehhez járul még az is, hogy a hulladéktartályokban a hulladékok gyakran nagyon hosszú ideig maradnak a konyhai térben.

   

  A korszerű megoldás a higiéniailag problémamentes ételmaradékokhoz

  A gasztronómiában az ételmaradékok kezelésének példaszerű technikája a MEIKO AZP 80 berendezéssel, az egyszerű kezelés és kiérlelt megbízhatóság is segít Önnek a felmerülő problémák megoldásában, amit pl. a rövid tárolás közben is felmerülő szagképződés vagy a túl nedves hulladék jelent, amelyet a hulladékkezelők nem vesznek át.

   

  Konzultációs időpont kérése

  Működőképesség, amelyben megbízhat

  Az ételmaradékot a rendszer egy öblítőtartályon keresztül az aprítóműhöz szállítja. Az ételmaradékok aprítása a vízszintesen elrendezett aprítóműben történik, amely egy őrlő- és aprítófogakat tartalmazó, wolframkarbidból készült forgó őrlőtárcsából, szűrőgyűrűből, pumpaházból és motorból áll. Az aprítómű fala szűrőgyűrűként van kialakítva. Integrált pumpaszárnyak keltenek szívó hatást, ami az aprított maradékokat a szilárdanyag-kiválasztóhoz szállítja. Az ételmaradékok víztelenítése a szilárdanyag-kiválasztóban történik. A térfogat-csökkenés akár 85% is lehet, rendszerint kb. 70%-os. Az ételmaradék-berendezés a megbízható öntisztítás érdekében tisztítási utánfutással rendelkezik.

   

  Aprítómű

  A wolframkarbamid aprítófogakkal felszerelt aprítómű minden ételmaradékot felaprít. Az alul elhelyezett szűrőkosárban gyűlnek össze a maradványok és a fém részek.

  Öblítőrendszer

  A mind a négy sarokban elhelyezve elrendezett öblítőrendszer erőteljes, szaggatott öblítéssel gondoskodik a szűrőhenger minden oldalának tisztán tartásáról.

  Szárnyas ajtók

  A nyitott, kettős falú szigeteléssel ellátott szárnyas ajtók garantálják a hozzáférést a technikához a berendezés teljes hosszában.

  Szűrőhenger

  A szűrőhenger egyszerű fogantyúkkal a csigatengellyel együtt kivehető, megtisztítható, majd ismét visszahelyezhető.