Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Profi mosogatás- tisztítás- és fertőtlenítéstechnika

  A MEIKO cég olyan megoldásokat fejleszt ki, olyan technológiákat támogat, amelyek segítségével bármilyen feladat megoldható, ha professzionális mosogatásról, tisztításról vagy fertőtlenítésről van szó. 30 országban több, mint 2000 munkatársunk teszi a MEIKO céget globális, a piacot nagyban meghatározó műszaki és szolgáltató vállalattá. Professzionális mosogatástechnika, tisztító- és fertőtlenítőkészülékek, valamint ételmaradék-ártalmatlanítási technika: Tiszta és intelligens megoldások a MEIKO cégtől.

  tudjon meg többet a MEIKO megoldásairól

  Meiko überzeugende Haubenspülmaschine M-iClean H
  M-iClean HXL – új könnyedség a mosogatás paradicsomában

  Az M-iClean H sorozattal a MEIKO újra feltalálta a kalapos mosogatógépet, hiszen a professzionális mosogatás még soha nem volt ennyire ergonomikus és szakszerű. Az új M-iClean HXL is teljesen eleget tesz ennek az elvárásnak – és emellett sok minden mást is tud. Végső soron az M-iClean HXL ugyanazokat a kiemelkedő ergonómiai jellegzetességeket nyújtja, csak éppen kétszer annyi mosogatnivaló fér el a nagy méretű „kalap” alatt.

  Nachhaltigkeit und Technik
  Best of Market 2018 1. helyezés: Fenntarthatóság és technika

  A first class, GVmanager, 24 Stunden Gastlichkeit és a Schulverpflegung szaklap szerkesztősége a Food & Beverage, valamint a technika és felszereltség szakterületen 23 kategóriában osztott ki díjakat.

  A tisztaság felfedezése

  A Meiko 90 éves: A baden-württembergi, offenburgi székhelyű gépgyártó vállalat nem csak az ipari mosogatás fejlődésének és fejlesztésének lényeges része, hiszen a történetünket végigkíséri az a tény, hogy a cég a piac egyik meghatározó tényezője.

  További információk a MEIKO 90 éves történetével kapcsolatban

  Termékkeresés
  Az alkalmazás célja Géptulajdonságok

  Miben hasonlít egy borkehely, egy pékségi szállítórekesz, egy Airbusokban használatos tányér, egy ágytál és egy tűzoltósági légzőkészülék? Mindegyiket MEIKO technikával lehet a további használatra higiénikusan előkészíteni! 

  Sikertörténetek
  Ismerkedjen meg a cég történetével
  Van kérdése?
  Hogyan tudunk Önnek segíteni?
  Konkrét információk a MEIKO cégtől az Ön tiszta megoldásával kapcsolatban
  Kontakt MEIKO
  Szerviz és elérhetőség
  A következőre van szükségem: