Kapcsolat
  The clean solution

  Kocsimosó berendezések

  Kifinomult technikával is felhasználóbarát – nemcsak a tökéletesen tiszta kocsikért

  Funkcionális részletek – profiktól profiknak

  A minden kocsitípushoz megfelelő kettős mosó- és öblítőrendszerek a kocsi felett, illetve bal és jobb oldalán helyezkednek el, és előre beállított intervallumokban mozognak a kocsi mentén. Így a teljes felület többszöri tisztításon esik át egyetlen mosási folyamat során.

   

  Időpontkérés tanácsadásra

  Mosófúvókák

  Munka? Nyomás! A jövőben is – a MEIKO kiváló minőségű anyagaival.

   

  Szűrőrendszer

  Tiszta szállítókocsik a tiszta mosókamráknak köszönhetően. Erről a MEIKO szűrőrendszere gondoskodik, kocsiról kocsira és kocsira és kocsira...

   

  Mosogatókamra

  Megbízható, hatékony, nagy – ide befér minden. A padló nélküli beépítéssel a MEIKO ergonómiai szempontból is jó pontokat szerez, mivel a kocsik be- és kitolása így gyerekjáték.

   

  Fúvókanyílás

  Nagy fúvókák vezetik az erőteljes meleg légáramlatokat közvetlenül a megtisztított szállítókocsira, és gondoskodnak a kiváló száradási eredményekről

   

  Kocsi megdöntése

  Hogy a szárítás simán menjen: a kocsi automatikus megdöntése egészíti ki a kiváló tisztítási eredményeket a víz lefolyásával.

   

  Biztonságos programozási sor a kiemelkedő higiéniáért

  A programozható logikai vezérlőkkel (PLC) folyamatosan szemmel tarthat minden vezérlő és ellenőrző funkciót, és bármikor kiadhat higiéniai dokumentációt is. A vegyi és hőhatásokat alkalmazó mosási folyamat természetesen megfelel az AK-BWA követelményprofiljának.

  Praktikus kialakítás az optimális használathoz

  Az Önök igényei a mi erősségeink. Legyen szó akár a tiszta és a nem tiszta helyiség elválasztásáról, különállóan vagy egy komplex rendszerbe építve, akár az ételmaradékok ártalmatlanítására szolgáló megoldásokkal együtt: mi mindig igényeire szabott megoldásokat és megbízható higiénés eredményeket nyújtunk.