Kapcsolat
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  Urban Grub, Craft Brewed és 360 fok Bistro

  Az M-iClean mosogatógép sokoldalúan alkalmazható

  Urban Grub étterem

  Az ipari M-iClean aláépíthető mosógép sokoldalú alkalmazásra lett kifejlesztve. A 360 fok bisztró egy progresszív koncepcióra épülő borozó, amely hetente 1200-1500 vendéget szolgál ki. A Craft Brewed egy közösen üzemeltetett kocsma, amelyben a sör kedvelői találkoznak. Az Urban Grub az ország déli részében tipikus hagyományos ételek és friss tengeri gyümölcsök, valamint saját készítésű koktélok kombinációját kínálja.

  Az M-iClean olyan csendesen és hatékonyan működik, hogy bármelyik bárban vagy étteremben alkalmazható, mert nem rontja a bár hangulatát vagy az étel élvezetét.

  Az M-iClean UM Megtisztítja a bár kellékeit, és azokat nem kell utánpolírozni.

  Ráadásul a mérsékelt vegyianyag-adagolás és a magas hőmérséklet megakadályozza a foltképződést a borospoharakon, így a finom nedű értékelői az ital hamisítatlan ízét élvezhetik. A sör kedvelői igazi habkoronát kapnak a vegyszerek utóíze nélkül, amelyeket az alacsony hőmérsékleten működő mosogatógépek gyakran hátrahagynak.

  A gép LED fogantyúja beszél az alkalmazottakkal és pontosan kijelzi, hogy a kosár a mosogatási ciklusban éppen hol tart. A zöld szín mosogatást jelent, a kék a készenlét színe, a piros egy fontos üzenetre hívja fel a kezelő figyelmét.

  A gép üzenetei megkönnyíti a mosatlan felosztását és az éjszakai mosogatást, mert a gép így közli a kezelővel, mi az, ami a műszak után mosogatásra vár. Az öntisztítási ciklus mindössze néhány percig tart, úgy hogy a gép másnap a műszak elején már bevetésre kész.

  Az M-iClean mosogatógépnek ez a három felhasználója ezt a nagykonyhai berendezést bárkinek ajánlaná, aki le szeretné cserélni régi aláépíthető mosogatógépét.