Kapcsolat
  The clean solution

  WasteStar FC

  A WasteStar egy teljesen automatikus rendszer nagykonyhák számára, amely a szerves hulladékokat épp ott kezeli, ahol azok keletkeznek – közvetlenül a munkahelyen. Ettől lesz a WasteStar gazdaságos, környezet- és erőforráskímélő, és mindenek előtt hihetetlenül kényelmes.
  víz hullám

  Műszaki adatok

  Két fontos tényező teszi a WasteStar rendszert legyőzhetetlenné: a teljesen moduláris felépítés és az egyáltalán nem bonyolult kezelés. Az eredmény egy optimális kezelési koncepció, amely maximális rugalmassággal párosul. A szerves hulladékok épp ott kerülnek be a WasteStar feladási helyekbe, ahol azok keletkeznek – például az előkészítési zónában vagy a mosogatóhelyiségben a válogatószalagnál.

  A hulladékot egy vákuumszivattyú meghatározott időközönként automatikusan átszívja a nemesacél csőrendszeren, majd egy gyűjtőtartályba vezeti. A hulladékok egy tartálykocsival történő végleges elszállításig ott maradnak.

  Az automatikus elszívók ciklusait és az állomások sorrendjét is Ön határozza meg – pontosan az Ön konyhai egységének megfelelően. És mivel a nagykonyhákban a folyamatok megváltozhatnak, a ciklusokat is egyszerűen módosíthatja. Úgy, ahogy Ön szeretné.


  A WasteStar moduláris felépítésű, és ezért pontosan hozzáilleszthető a MEIKO teljes mosogató- és szállítási technológiájához. A legjobban hozzáigazítható az Ön nagykonyhai körülményeihez is.
  A feladási helyek napi tisztítása épp olyan problémamentesen hajtható végre, mint a WasteStar minden más funkciója. Ehhez egyszerűen használja ugyanazokat az eszközöket, mint a mosogatógépéhez. A mosogatóvíz egyébként közvetlenül a lefolyóba vagy a tartályba folyik.

   

  A termékcsoportok és a kivitelezések az egyes országok jogi követelményeinek megfelelően egymástól eltérhetnek. Kérjük, kérdezze meg helyi szerződéses partnerét. Szívesen segít Önnek megtalálni az Önnek optimálisan megfelelő gépet.

  A műszaki változtatások jogát fenntartjuk.