Kapcsolat
  The clean solution

  M-iQ – fedélzeti cateringhez kifejlesztett mosogató rendszer

  Készen áll a felszállásra

  M-iQ fedélzeti cateringhez kifejlesztett mosogatógép

  Ismerje meg élőben az M-iQ repülőgépes mosogatógép mögött rejlő technológiát.

   

   

  Videó megtekintése

  M-iQ Energiekonzept EN Meiko
  Energia koncepció

  A hővisszanyerés az M-iQ minden folyamata alatt aktív. Ez a hő visszavezetődik a rendszerbe és innovatív módon elosztásra kerül. Speciális, dinamikusan adaptálható kialakításának köszönhetően a fedélzeti catering alkalmazásokhoz kifejlesztett M-iQ repülőgépes mosogatógép a kifinomultan adagolja az értékes energiát. Ez nemcsak az energiaköltségeket csökkenti, hanem a mosogatási tér klimatikus viszonyait is jelentősen javítja.

  AirComfort Trocknung
  AirComfort

  Az AirComfort lényege, hogy a kiegyenlítő nyílások leválasztják az M-iQ által a szárításhoz felhasznált levegőt a mosogatási területről. Ez garantálja a kiváló szárítási eredményt, ráadásul a folyamat minden egyes fázisában értékes energiát takarít meg. Emellett a kirakóállómáson is maximális kényelmet biztosít.

  „Zöld szem” szűrő, M-iQ
  M-iQ szűrő

  A fedélzeti catering mosogatógépnek az M-iQ zseniális szűrőrendszere a lelke. Az élelmiszer-hulladék a mosás során aktívan eltávolításra kerül, ami anélkül okoz jelentős mértékű mosószer- és vízmegtakarítást, hogy ezzel a tisztítás magas teljesítményére kihatással lenne.

  M-iQ Inlet cleaning EN
  Berakodás

  Az MEIKO már a berakodásnál is higiénikusan dolgozik: az ételhulladékot egy erőteljes vízáram rendszeres időközönként lemossa.

  prolazak kroz mašinu za pranje posuđa M-iQ filter GreenEye
  AirConcept

  áthaladó rendszerű GreenEye mosogatógép áthaladó rendszerű M-iQ mosogatógép GreenEye technológiával

  M-iQ AirComfort tartály
  AirComfort

  Még tartályos működés közben is mindig tökéletes eredményt garantálunk optimális energiahatékonyság és alacsony működési költségek mellett. Mindezt a M-iQ mosogató rendszer kiegyenlítő nyílásai teszik lehetővé: a kavargó légáramlatokat egy bemenő légáram kiegyenlíti. Optimális feltételek és első osztályú szárítás a tartályban is.

  Maximális rugalmasság minden munkahelyen

  Opcionális szabad leeresztésű kirakó szakasz és egyedileg aktiválható befejező kapcsoló az egyes pályákhoz. A többcélú koncepció tökéletesen hozzáidomul a szokásos fedélzeti catering tipikus követelményeihez. Egy mosogatógép mindenhez: az MEIKO repülőgépes mosogatógép az evőeszközöktől és porcelán tányéroktól kezdve az üvegekig, a műanyag tálcákig vagy akár a szabványos egységdobozokig mindent megtisztít. A MEIKO által kínált beadagolási és kirakodási szakaszok hosszának nagy választéka maximális rugalmasságot biztosít és minden munkaterhelésnél lehetővé teszi a követelményeknek megfelelő méretezést.

  GreenCoach Mindig a megfelelő pályán

  A GreenCoach zöld jelzőfénye jelzi, hogy az adagolási ponton melyik pályát kell tölteni. Ez jelenti az M-iQ optimalizálási mesterművének a csúcspontját.

   

  Foglaljon konzultációs időpontot most

  M-iQ – a felhasználóbarát kezelés utazómagassága elérve

  A MEIKO felhasználóbarát kezelés és nagy teljesítmény iránti elkötelezettsége már az M-iQ fedélzeti cateringhez kifejlesztett mosogató rendszer dizájnján és működésén is meglátszik. Az M-iQ egyes alkatrészeit úgy alakították ki, hogy ellenálljanak az erős

  A

  A könnyű kezelhetőség és karbantartás garantálása érdekében az M-iQ mosogató rendszer a vizuális jelzések egész rendszerét beveti. Minden függöny kódolva van, hogy csak megfelelően lehessen beszerelni őket.

   

  B

  Az M-iQ működési állapotát egyértelmű vizuális jelzőfények jelzik. A fehér lámpa az R/O öblítés kiválasztására utal, a villogó narancs pedig arra figyelmezteti a kezelőt, hogy az előmosó tartály szűrője eldugult.

   

  Az M-iQ repülős mosogatógép gazdaságos és erőforrás-hatékony
  C

  A kopásálló, könnyen tisztítható felületektől kezdve egészen az öntött hajtásláncig – az M-iQ fedélzeti catering mosogató rendszer minden eleme tartósra és hosszú élettartamúra lett tervezve.

   

  A kereskedelmi árumosogatás jövője
  D

  Minden olyan alkatrész, mely manuális kezelést igényel, kék színnel egyértelműen meg van jelölve, tovább egyszerűsítve ezzel a karbantartási eljárásokat. Emellett minden levehető alkatrészt zsinórok vagy láncok rögzítenek, ezzel biztosítva őket az elvesztés ellen.

   

  M-iQ platform koncepció

  Az M-iQ platform koncepció úgy illeszkedik, mint egy kesztyű. Bárhogyan nézzen is ki a repülőgépes mosogatáshoz használt M-iQ rendszer dizájnja, az M-iQ moduláris felépítése lehetővé teszi az egyedi ügyféligényekhez és a helyviszonyokhoz való optimális igazodást. Legyen szó kosaras vagy szállítószalagos mosogatógépről, az M-iQ bárhová tökéletesen illeszkedik. Az elérhető szállítószalag szélességek és magasságok optimális helykihasználást tesznek lehetővé, és hatékonyságot kölcsönöznek a fedélzeti catering számára. Más szavakkal: az M-iQ is mindenhol otthon van.

  Foglaljon konzultációs időpontot