Kapcsolat
  The clean solution

  M-iClean H – Kalapos mosogatógépek

  Ergonomikus munkahelyek, rövidebb mosogatási idő, gyorsabb száradás, kevesebb költség.

  Minden mellette szól.

  M-től XL-ig – a MEIKO-nak minden igényhez megfelelő kalapja van

  Ideális nagy méretű mosogatnivalóhoz és kisebb munkaterületekhez: az M-iClean HM kalapos mosogatógép 505  mm-es szabad áthaladási magassággal és 500 x 500 mm-es kosármérettel.

  Akinek nagy tervei vannak, a MEIKO-nál megtalálja a megfelelő technológiát: az M-iClean HL kalapos mosogatógépet 560 mm-es szabad áthaladási magassággal és akár 650 x 500 mm-es kosármérettel

  Akár durva, akár finom, akár nagy vagy kicsi: az M-iClean HXL kalapos vendéglátóipari mosogatógép dupla teret kínál a mosogatáshoz a két 500  x  500 mm-es kosárral mindent csillogóan tisztára és higiénikusra mosogat. A szabad áthaladási magasság bőséges 505  mm.

  Spülen mit MEIKO M-iClean H
  Korszerű, önmosó mosogatógép

  Egy finom gombnyomás, és ennyi

  Ergonómiáról beszélni egy dolog, megtapasztalni egészen más - az M-iClean H a bizonyíték erre. Egy finom gombnyomás elegendő, és a kalap máris kinyílik, illetve becsukódik. Halk. Megbízható. Erőbefektetés nélkül.

  Az M-iClean H kalapos mosogatógép ergonómiai koncepciója védi a személyzet egészségét, csökkenti a munkaórákat, sőt, vonzóbb munkahelyeket teremt. Nincs többé nehéz be- és kirakodás, forgó mozdulatok, nincs felesleges várakozási idő, görnyedés, lehajlás.

  Soha többé nem kell utánpolírozni: az opcionális szárítóasztal az intelligens megoldás az edények még gyorsabb ki- és berakodására.

  Bízhat a technológiánkban. Ezt garantáljuk!

  A fedél-automatika valamennyi elektromos és mechanikus alkatrészére vonatkozó 60 hónapos jótállás önmagáért beszél. Ez valódi működési és befektetési biztonság az Ön számára!

  Ilyen gördülékenységet biztosít a mérnöki művészet

  A teljesen újonnan tervezett kalapos technikával a MEIKO új mércét teremt a munkakényelem terén a teljes ágazatban. A fogó enyhe megnyomásával vagy a kijelző finom érintésével vagy akár teljes automatikával: az M-iClean H kalapos mosogatógéppel az ergonómia realitássá válik, hiszen a csatos nyitás már múlté. Az M-iClean H sokkal könnyebb be- és kirakodása, valamint ergonómikus kezelő-koncepciója nem csupán a személyzetet óvják, hanem a munkaórákat is.

  Rossz klíma és energiapocséklás?

  • - Hővisszatartás*
  • - Páraelszívás öntisztítással
  • - Elhasznált vízből hővisszanyerés
  • - Elhasznált levegőből hővisszanyerés

  Érhető nyelven beszél

  • intuitív kék kezelési koncepció
  • érintőképernyő biztonsági üvegből
  • automatikus kosárfelismerés

  Hozzágondolva: prémium minőség minden esetre

  • - kombinált mosogató
  • - és öblítőkarok nemesacélból
  • - a nemesfém adagolóvezetékek valamint mosogató és öblítőkarok megelőzik a kiesési időket és javítási költségeket.
  • - nagy áthaladási magasság (505 / 560 mm)
  • - 60 hónap szavatosság minden elektromos és mechanikus alkatrészre a kalapautomatikában

  Minden részletig okosan kigondolva

  • - Szárítóasztal aktív szárításhoz
  • - nagyobb flexibilitás a konyhai szervezésnél a gép belsejébe épített GiO modulon keresztül
  • - egyszerű alapzatra állítás és magasságbeállítás
  • - flexibilisebb géphasználat többletköltségek nélkül. Az alapzatra állítás és a magasság beállítása minden gépnél lehetséges
  • - csatlakoztatási értékek egyszerű beállítása a biztosítékhoz a helyszínen lehetséges
  • - lehajtható és kivehető kosártartó
  • - kezelőkijelző mindkét oldalra vagy kívülre szerelhető

  M-iClean H im Casino Baden-Baden
  Díjak és kitüntetések
  Csillagokkal jelzett minőség: a megjelenés, a szolgáltatások és a mosogatógépek terén.

  Az öndicséret közismert módon visszatetszést kelt, ezért leginkább azt szeretjük, ha a technológiánk kritikus tesztelését és megítélését mások végzik el. Vessen hát egy pillantást a kitüntetések és díjak hosszú listájára. Ezeket elérve tovább végezzük a fejlesztéseket, aprólékos munkákat és javításokat. Így egyre újabb díjakat érünk el.

  Angebot anfordern

  MEIKO Preis Catering Star
  KÜCHE AWARD 2018
  Equipment Awards
  Nachhaltigkeit und Technik
  Grünes Band Nachhaltigkeit

  Minden egy kalap alatt

  Könnyebb munka, rövidebb mosogatási időtartam, jobb helyiségklíma, tökéletes eredmények, a jobb ergonómiának köszönhetően kevesebb munkakiesés, több szabad forrás a költségvetésben és egy optimális munkahely-értékelés: a M-iClean H mindent egy kalap alá hoz. A forradalmi technológia és az okosan kigondolt ergonómiai koncepció teszik ezt lehetővé.


  Az Ön igényei, az Ön M-iClean H kalapos mosogatógépe: a mi előny-csomagjainkkal nincs probléma.

  Ergonómia komfort csomag

  Az automata kosárfelismeréssel kézi beindításra sincs szükség. Tolja be oldalról a kosarat, a többit elintézi a mosogatógép. Az okosan kigondolt szárítóasztal gondoskodik a tökéletességről, egészen az utolsó lépésig - nincs szárítás, nincs utópolírozás.

  tudjon meg többet

  EnergiePur csomag*

  A szennyvízből szerzett hővisszanyerésnek és hővisszatartásnak köszönhetően fel nem használt energia a múlté. Itt teljességben gondolkozunk – bármit is mosogasson.

  tudjon meg többet

  Kényelmi klíma csomag

  A klíma van a fókuszban, a mosogatókonyhában is. A gőzelszívás öntisztítással és hővisszanyeréssel hihetetlen előny a személyzet számára.

  tudjon meg többet

  Csillogó csodacsomag

  Nem minden arany, ami fénylik, de egy tökéletes eredményű mosogatás aranyat ér. A csillogó csodacsomag nem ismer kompromisszumot, az innovatív GIO MODULNAK és szárítóasztalnak köszönhetően az utánpolirozás, a szárítás és az üvegkorrózió immáron a múlté.

  tudjon meg többet

  *Nincs a M-iClean HXL duplakosaras mosogatógépnél