Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  M-iClean H – Kalapos mosogatógépek

  Ergonomikus munkahelyek, rövidebb mosogatási idő, gyorsabb száradás, kevesebb költség.

  Minden mellette szól.

  M-től XL-ig – a MEIKO-nak minden szükségre van kalapja

  Ideális a nagy méretű mosogatnivalóhoz és kisebb munkahelyiségekhez: az M-iClean HM kalapos mosogatógép 505 mm-es szabad áthaladási magassággal és 500 x 500 mm-es kosármérettel.

  Akinek nagy tervei vannak, az ahhoz a MEIKO-nál talál erős technológiát: Az M-iClean HL kalapos mosogatógépet 560 mm-es szabad áthaladási magassággal és akár 650 x 500 mm-es kosármérettel

  Akár durva, akár finom, akár nagy vagy kicsi: az M-iClean HXL kalapos gasztro mosogatógép dupla teret kínál a mosogatáshoz: két 500 x 500 mm-es kosárral mindent tükörtisztára és higiénikusra mosogat. A szabad áthaladási magasság nagyvonalúan 505 mm-es.

  Progress in washing, which couldn't be cleaner

  Egy finom megnyomás, ennyi

  Ergonómiáról beszélni egy dolog, valóban megélni más - az M-iClean H erre a bizonyíték. Egy finom megnyomás elegendő, és a kalap kinyit, illetve becsuk. Halk. Megbízható. Erőbefektetés nélkül.

  Az M-iClean H kalapos mosogatógép ergonómiai koncepciója védi a személyzet egészségét, épp annyira, mint a munkaórákat, sőt, vonzóbb munkahelyeket teremt. Nincs többé nehéz be- és kirakodás, forgási mozdulatok, nincs felesleges várakozási idő, görnyedés, lehajlás.

  Soha többé nem kell utánpolírozni: Az opciós szárazasztal az intelligens megoldás az edények még gyorsabb ki- és berakodására.

  Soha többé nem kell utánpolírozni: Az opciós szárazasztal az intelligens megoldás az edények még gyorsabb ki- és berakodására.

  A fedél-automatika valamennyi elektromos és mechanikus alkatrészére vonatkozó 60 hónapos jótállás önmagáért beszél. Ez valódi funkció- és befektetési biztonság az Ön számára!

  Kétszer olyan fontos:
  A kényelmes fedélautomatika

  Az M-iClean HXL dupla fedele valójában nem könnyűsúlyú, de mégis bárminemű erőbefektetés nélkül mozgatható. Mint minden más készüléknél az M-iClean H sorozatból, egy könnyed megnyomás elegendő a kalap felnyitásához vagy lecsukásához.

   

  Kétszer olyan figyelmes:
  Az automata kosárfelismerés:

  Az M-iClean HXL mindig tudja, hogy van-e a gépben kosár. Csak akkor kapcsolja be a kosár-felismerés az indítást, és a fedél önmagától lezárul. Amint a mosogatás befejeződött, a fedél újra felnyílik. Amit tenni kell, már csak ez: berakodni, kirakodni, és kész.

   

  Kétszer olyan gyors?
  Majdnem!

  Az M-iClean HXL géppel a mosogatási idő (csaknem) visszafelé megy. Ügyfeleink műszakonként 30 és 60 perc közötti időmegtakarítást jeleznek. Több idő, kevesebb stressz.

   

  Ennyire gördülékeny tud lenni a mérnöki művészet

  A teljesen újonnan tervezett kalapos technikával a MEIKO új mércét teremt a munkakényelemben - a teljes ágazatban. Akár a fogó enyhe megnyomása, a kijelző egyszerű megnyomása vagy teljes automatika: Az M-iClean H-val az ergonómia realitássá válik, hiszen a csatos nyitás ezzel a múltté.
  Az M-iClean H sokkal könnyebb be- és kirakodása, valamint ergonómikus kezelő-koncepciója nem csupán a személyzetet óvják, hanem a munkaórákat is.

  Rossz klíma és energiapocséklás?

  - Hővisszatartás
  - Öntisztításos
  - Hővisszanyerés a szennyvízből
  - Hővisszanyerés a távozó levegőből

  Egyszerű nyelvet beszélni

  - intuitív kék színű kezelőkoncepció
  - Érintő-képernyő biztonsági üvegből
  - Dizájn elem LED világítással
  - automata kosárfelismerés

  Együtt gondolva: prémium minőség minden esetre

  - Kombinált mosó- és fényöblítő berendezés nemesfémből
  - A nemesfém adagoló vezetékek, valamint mosó- és fényöblítő vezetékek megelőzik a kieső időt és a javítási költségeket.
  - nagy áthaladási magasság (505 / 560 mm)
  - 60 hónapos jótállás a fedél-automatika valamennyi elektromos és mechanikus alkatrészére

  Minden részletig okosan kigondolva

  - Szárazasztal az aktív szárításhoz
  - egyszerű magasságszabályozás és talpazat-felállítás
  - rugalmas gépbevetés külön ráfordítás nélkül. a talpazat-felállítás és a magasságszabályozás minden gépnél lehetséges
  - A csatlakoztatási értékek egyszerűen illeszthetők a helyszíni biztosításhoz
  - lehajtható és kivehető kosártartó
  - Két oldalas vagy kívülre felszerelhető kezelőképernyő

  M-iClean H a Casino Baden-Badenben
  Díjak és kitűntetések
  Körös-körül ötcsillagos minőség: a hangulatnál, a felszolgálásnál, a mosogatógépnél.

  Az öndicséret jól tudottan nem hoz jót – ezért számunkra az a legkedvezőbb, ha technikánk tesztelését és értékelését mások végzik, kritikusan. A díjak és kitüntetések listája hosszú, vessenek rá nyugodtan egy pillantást. Mi aztán szívesen vesszük át ismét a stafétát továbbfejlesztésben, a kutatásban és a javításban. Egészen a legközelebbi kitüntetésig.

  Most kérjen ajánlatot

  MEIKO Preis Catering Star

  Minden egy kalap alatt

  Könnyebb munka, rövidebb mosogatási időtartam, jobb helyiségklíma, tökéletes eredmények, az ergonómiának köszönhetően kevesebb munkakiesés, több szabad forrás a költségvetésben és egy optimális munkahely-értékelés: a M-iClean H mindent egy kalap alá hoz. A forradalmi technológia és az okosan kigondolt ergonómiai koncepció teszik ezt lehetővé.

  Az Ön igényei, az Ön M-iClean H kalapos mosogatógépe: a mi előny-csomagjainkkal nincs probléma.

  Ergonómia komfort csomag

  Az automata kosárfelismeréssel kézi beindításra sincs szükség. Tolja be oldalról a kosarat, a többit elintézi a mosogatógép. Az okosan kigondolt szárítóasztal gondoskodik a tökéletességről, egészen az utolsó lépésig - nincs szárítás, nincs utópolírozás.

  EnergiePur csomag

  A szennyvízből hővisszanyeréssel és a hővisszatartással a nem felhasznált energia a múltté. Itt teljességben gondolkozunk – bármit is mosogasson.

  Kényelmi klíma csomag

  A klíma a fókuszban, a mosogató helyiségben is. A gőzelszívás öntisztítással és hővisszanyeréssel hihetetlen előny a személyzet számára.

  Csillogó csodacsomag

  Nem minden arany, ami fénylik, de egy tökéletes eredményű mosogatás aranyat ér. A csillogó csodacsomag nem ismer kompromisszumot, az innovatív GIO MODULNAK és szárazasztalnak köszönhetően az utánpolírozás, a szárítás és az üvegkorrózió immáron a múlté.