Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  M-iClean H – Kalapos mosogatógépek

  Ergonomikus munkahelyek, rövidebb mosogatási idő, gyorsabb száradás, kevesebb költség.

  Minden mellette szól.

  M-től XL-ig – a MEIKO-nak minden igényhez megfelelő kalapja van

  Ideális nagy méretű mosogatnivalóhoz és kisebb munkaterületekhez: az M-iClean HM kalapos mosogatógép 505  mm-es szabad áthaladási magassággal és 500 x 500 mm-es kosármérettel.

  Akinek nagy tervei vannak, a MEIKO-nál megtalálja a megfelelő technológiát: az M-iClean HL kalapos mosogatógépet 560 mm-es szabad áthaladási magassággal és akár 650 x 500 mm-es kosármérettel

  Akár durva, akár finom, akár nagy vagy kicsi: az M-iClean HXL kalapos vendéglátóipari mosogatógép dupla teret kínál a mosogatáshoz a két 500  x  500 mm-es kosárral mindent csillogóan tisztára és higiénikusra mosogat. A szabad áthaladási magasság bőséges 505  mm.

  Korszerű, önmosó mosogatógép

  Egy finom gombnyomás, és ennyi

  Ergonómiáról beszélni egy dolog, megtapasztalni egészen más - az M-iClean H a bizonyíték erre. Egy finom gombnyomás elegendő, és a kalap máris kinyílik, illetve becsukódik. Halk. Megbízható. Erőbefektetés nélkül.

  Az M-iClean H kalapos mosogatógép ergonómiai koncepciója védi a személyzet egészségét, csökkenti a munkaórákat, sőt, vonzóbb munkahelyeket teremt. Nincs többé nehéz be- és kirakodás, forgó mozdulatok, nincs felesleges várakozási idő, görnyedés, lehajlás.

  Soha többé nem kell utánpolírozni: az opcionális szárítóasztal az intelligens megoldás az edények még gyorsabb ki- és berakodására.

  Bízhat a technológiánkban. Ezt garantáljuk!

  A fedél-automatika valamennyi elektromos és mechanikus alkatrészére vonatkozó 60 hónapos jótállás önmagáért beszél. Ez valódi működési és befektetési biztonság az Ön számára!

  Ilyen gördülékenységet biztosít a mérnöki művészet

  A teljesen újonnan tervezett kalapos technikával a MEIKO új mércét teremt a munkakényelem terén a teljes ágazatban. A fogó enyhe megnyomásával vagy a kijelző finom érintésével vagy akár teljes automatikával: az M-iClean H kalapos mosogatógéppel az ergonómia realitássá válik, hiszen a csatos nyitás már múlté. Az M-iClean H sokkal könnyebb be- és kirakodása, valamint ergonómikus kezelő-koncepciója nem csupán a személyzetet óvják, hanem a munkaórákat is.

  Rossz klíma és energiapocséklás?

  • - Hővisszatartás*
  • - Páraelszívás öntisztítással
  • - Elhasznált vízből hővisszanyerés
  • - Elhasznált levegőből hővisszanyerés

  Érhető nyelven beszél

  • - intuitív kék kezelési koncepció
  • - érintőképernyő biztonsági üvegből
  • - jelzőelem LED világítással
  • - automatikus kosárfelismerés

  Hozzágondolva: prémium minőség minden esetre

  • - kombinált mosogató
  • - és öblítőkarok nemesacélból
  • - a nemesfém adagolóvezetékek valamint mosogató és öblítőkarok megelőzik a kiesési időket és javítási költségeket.
  • - nagy áthaladási magasság (505 / 560 mm)
  • - 60 hónap szavatosság minden elektromos és mechanikus alkatrészre a kalapautomatikában

  Minden részletig okosan kigondolva

  • - Szárítóasztal aktív szárításhoz
  • - nagyobb flexibilitás a konyhai szervezésnél a gép belsejébe épített GiO modulon keresztül
  • - egyszerű alapzatra állítás és magasságbeállítás
  • - flexibilisebb géphasználat többletköltségek nélkül. Az alapzatra állítás és a magasság beállítása minden gépnél lehetséges
  • - csatlakoztatási értékek egyszerű beállítása a biztosítékhoz a helyszínen lehetséges
  • - lehajtható és kivehető kosártartó
  • - kezelőkijelző mindkét oldalra vagy kívülre szerelhető

  Díjak és kitüntetések
  Csillagokkal jelzett minőség: a megjelenés, a szolgáltatások és a mosogatógépek terén.

  Az öndicséret közismert módon visszatetszést kelt, ezért leginkább azt szeretjük, ha a technológiánk kritikus tesztelését és megítélését mások végzik el. Vessen hát egy pillantást a kitüntetések és díjak hosszú listájára. Ezeket elérve tovább végezzük a fejlesztéseket, aprólékos munkákat és javításokat. Így egyre újabb díjakat érünk el.

  Angebot anfordern

  Minden egy kalap alatt

  Könnyebb munka, rövidebb mosogatási időtartam, jobb helyiségklíma, tökéletes eredmények, a jobb ergonómiának köszönhetően kevesebb munkakiesés, több szabad forrás a költségvetésben és egy optimális munkahely-értékelés: a M-iClean H mindent egy kalap alá hoz. A forradalmi technológia és az okosan kigondolt ergonómiai koncepció teszik ezt lehetővé.


  Az Ön igényei, az Ön M-iClean H kalapos mosogatógépe: a mi előny-csomagjainkkal nincs probléma.

  Ergonómia komfort csomag

  Az automata kosárfelismeréssel kézi beindításra sincs szükség. Tolja be oldalról a kosarat, a többit elintézi a mosogatógép. Az okosan kigondolt szárítóasztal gondoskodik a tökéletességről, egészen az utolsó lépésig - nincs szárítás, nincs utópolírozás.

  tudjon meg többet

  EnergiePur csomag*

  A szennyvízből szerzett hővisszanyerésnek és hővisszatartásnak köszönhetően fel nem használt energia a múlté. Itt teljességben gondolkozunk – bármit is mosogasson.

  tudjon meg többet

  Kényelmi klíma csomag

  A klíma van a fókuszban, a mosogatókonyhában is. A gőzelszívás öntisztítással és hővisszanyeréssel hihetetlen előny a személyzet számára.

  tudjon meg többet

  Csillogó csodacsomag

  Nem minden arany, ami fénylik, de egy tökéletes eredményű mosogatás aranyat ér. A csillogó csodacsomag nem ismer kompromisszumot, az innovatív GIO MODULNAK és szárítóasztalnak köszönhetően az utánpolirozás, a szárítás és az üvegkorrózió immáron a múlté.

  tudjon meg többet

  *Nincs a M-iClean HXL duplakosaras mosogatógépnél