Kapcsolat
  The clean solution

  Alagutas típusú DV sorozat

  Die DV Serie wurde durch die M-iClean H ersetzt. Für weitere Informationen über die M-iClean H klicken Sie bitte hier.

  Előnyök:

  • Fényöblítő adagoló eszköz
  • 150 mm talajszabadság
  • A hátul nyílt kalap megelőzi a gőzfellszállás miatti munkaterhelést 
  • A hőmérsékletfüggő mosogatásidő-meghosszabbítás, higiéniai biztonság minden üzemi körülmények között.
  • Gyors üzemkészség, alacsony üzemi költségek, gyors tankregenerálódás.
  • Hatékony fényöblítő rendszer
  • Ügyfélbarát szerviz
  • Ellenőrzött minőség

  DV 80.2

  Sok ételes- és kávés edénye vár mosogatásra? Időnként embertelen mennyiségű poharat kell elmosogatni? A DV 80.2 nem véletlenül az egyik bestseller a MEIKO alagutas mosógépei közül.

  Az alagutas mosogatógép mosó- és mosogató rendszere optimált, a tank koncepció tökéletesített, a szűrőrendszer pedig az "egyedülálló" jelzőt is megérdemli. Különösen magas áthaladásnál éri meg a kifinomult ergonómia és a fedélautomatika: ezzel a mosógéppel a munka mindenképpen szórakozássá válhat!

  DV 120.2

  Munkaedény, lábosok, tartályok, stb.: mindez nem jelent problémát ennek az alagutas mosogatógépnek.

  A DV 120.2 elektromosan szabályozott erős mosogató programja három programhosszal rendelkezik, három különböző szivattyú-motor teljesítménnyel és a legmodernebb elektronikával. Ez a komoly szennyeződést is eltávolítja, a nehezen tisztítható edényekről is. Mivel a motor-teljesítmény pontosan a mosoganivalóhoz illik, ez az alagutas mosogatógép takarékos energiafelhasználást ér el. A nagy erő ellenére a mosogatnivaló védve marad, hiszen a mosószivattyút az elektronika vezérli, és indítja be lassan.

  DV 125.2

  Ennek az alagutas mosogatógépnek a bevezetési magassága nagy (555 mm), és bevezetési szélessége is az (660 mm). És a DV 125.2 teljesítménye is nagy.

  Végső soron a DV 125.2 alagutas mosogatógép egy erőteljes mosogató profi, amely játszva mossa el az edényeket, a szállítókosarakat, a GN konyhai dobozokat, a lábosokat, az evőezközöket, a sütőlapokat, és még a poharakat is tökéletesen tisztára mossa. Ez a robosztus példány a MEIKO gasztro mosogatógépei közül, és ezzel meg is érdemli a „Powerwirkung“ kitüntetést. Egy extra széles befutó és kifutó asztal a sarki felállításnál gondoskodik arról, hogy a mosogatnivaló nem áll túl sokáig, és hogy semmi nem csöpög a padlóra.

  DV 200.2

  Ha kétszer olyan gyorsan kell haladni, mint máshol, akkor a DV 200.2-es mosogatógép az igazi! 

  A DV 200.2 magas óránkénti teljesítménnyel emelkedik ki, hiszen csillog egy kosár helyett kettővel végez egy menetben. Ez a gép úgymond az összekötő láncszem az egykosaras alagutas mosogatógépek és a MEIKO még magasabb teljesítményű kosár szállító automatái közöttt. A programm hossz a dupla teljesítmény ellenére nem nő. És ha netán igazán nagy mosogatnivalóra kerül a sor, az ebben a gasztro mosogatógépben nyugodtan elfér a két kosárban egymás mellett.

  Az innovatív levegőmenedzsment a távozólevegő-visszanyerést a legmagasabb szinten nyújtja: a meleg távozó levegőt ismét visszavezeti energiaszállítóként a vízkeringésbe: ez jelentős energiaköltségeket takarít meg, és kellemes helyiségi klímáról gondoskodik.